torsdag 24 februari 2011

Røde numser i sandet

Utroligt så hurtigt vi kan få et rum til at ligne en bombet slagmark. Vi har booket os ind på et hotel i Auckland for et par nætter og fem minutter efter vi kom ind på rummet lå der legetøj, vandrestøvler, vandflasker, mange små plastikposer hevet op af rygsækkene, bleer, opladere til telefon og kamera. Esther fuldendte værket ved at tælle antallet af vådservietter i en pakke. Hun tæller hurtigt! Faktum er, at vi trives ok med lidt rod, og derfor er det nok også meget godt, at vi har rejst rundt med husbil og ikke har skulle pakke alting sammen hver dag. Vi afleverede her til eftermiddag vores husbil. Vi har virkelig nydt den fleksibilitet, vi har fået ved at rejse med et rullende hjem. Det var helt vemodigt at sige farvel til den. Trist var det også at høre, at familien, der ejer firmaet, som vi har lejet bilen ved, har mistet deres hus ved jordskælvet i Christchurch.

I går kørte vi op langs kysten af Coromandelhalvøen. Vi endte ved Hot Water Beach, der som navnet lyder, kan byde på vand med temperaturer over det normale. Det er et termisk område, og man kan ved lavvande grave sig et hul i sandet. Vandet, der kommer op i hullet, er omkring 60 grader varmt. Skønt er det, hvis man blander med lidt koldt vand. Fantastisk sjovt syn at se, hvordan folk med begejstring gravede på liv og løs med deres små, lejede spader. En kvinde sendte en ordentlig sandfuld i hovedet på en anden kvinde, som lå og nød vandet i sit lille hul. Vi deltog selvfølgelig også i festen og fik gravet os et lille hul, som vi kunne ligge og koge i.

1 kommentar:

  1. Kære alle tre!
    Om en uge ændrer vores morgenrutine sig. Hver morgen har vi åbnet vores computere for at se, om der var nyt fra New Zealand. Mange gange har vi glædet os over mange fine billeder og oplysende tekst.
    Hvor har I oplevet meget. I går var det 100 år siden, at en af Esthers oldeforældre blev født. Gad vide, om han lærte om New Zealand i skolen? Rigtig gode oplevelser ønskes I.
    Hjertelige hilsner sender Morfar og Mormor, Svigerfar og svigermor, Mor og Far

    SvaraRadera