söndag 20 februari 2011

På cykeltur blandt vinranker

Igår sagde vi farvel og på gensyn til Sydøen og sejlede godt 3 timer til Wellington på Nordøen. Det er New Zealands hovedstad, men vi venter med at tage denne i nærmere øjesyn til senere på vores rejse. Vi overnattede i en lille by, med det fantastiske navn Paraparaumu. Faktisk lykkedes det os at fare vild i byen, da vi gik aftentur med Esther i barnevognen. Det blev en ret lang tur, uden vi mødte nogen mennesker til at spørge om vej. Er der ingen, der lufter hund her? Paraparaumu er ikke det eneste, vi roder rundt i. Vi kan heller ikke finde rundt i tiden længere. Snakker ind imellem om, hvilken ugedag vi har, og om det er én eller to uger siden, vi var i Queenstown. Sådan er det, at være på ferie!

 Idag kørte vi godt 300 km mod nord til Taupo. Da vi i formiddags gjorde en lille pause for at købe frugt ved vejen, mødte vi en dansker, som arbejder samme sted som Göran. Han blev afsløret på sin grønne Nordea T-shirt. Han kunne tipse os om en fin, naturskøn vej at køre til Taupo. Vi fulgte hans råd, og nød hele køreturen. Generelt får vi mange råd af folk, vi støder ind i, så det er utrolig let at få tiden til at gå. I Marlboroughområdet på Sydøen fik vi gode råd til vingårde, der var spændende at besøge. I fredags lejede vi cykler og cyklede i herligt solskinsvejr rundt til 4 vingårde og smagte deres vine. Forbi den ene grønne vinmark efter den anden. Vi smagte på hvide og røde vine og lækker mad på en af gårdenes restauranter. Hvilken fantastisk dag!

6 kommentarer:

  1. Så skönt ni verkar ha det - tar dagarna som de kommer och njuter av smått och stort! Vad tycker Esther om att cykla?

    Här är vädret fantastiskt! Sol, blå himmel och några minusgrader. Dessvärre har Inga blivit magsjuk, så vi har fått njuta av solskenet inifrån... Men idag ska vi nog ta oss ut en sväng i alla fall - vi har ju blommor att vattna "på andra sidan gatan"! Det blir en lagom promenad efter lunch.

    Fortsätt med era fina rapporter om vad ni gör. Det är roligt att läsa.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Roligt att ni har det så bra i Nya Zeeland! Verkar till att vara ett fint land! Här är det kallt men soligt. Jens Byggmark tog VM-silver i slalom idag! :-)

    Hälsningar
    Bengt

    SvaraRadera
  3. Farmor sa.....Jättekul att höra att ni har det fint där borta. Gick det bra för Esther att åka cykel? Hon får bra träning inför sommaren här hemma. Ha det så bra även i fortsättningen.
    Kram. Farmor,MOR,Brita.

    SvaraRadera
  4. Hej vad härligt det ser ut! Men nu är vi såklart oroliga här hemma, med tanke på vad som sker på Nya Zeeland. Har ni det OK?
    Kram, Stina med Klara

    SvaraRadera
  5. Hej!

    Hoppas att allt är bra med er, och att ni inte har känt av jordbävningen! Vi är oroliga.
    Är allt ok?

    Bästa hälsningar
    Bengt

    SvaraRadera
  6. Esther tyckte det var roligt att åka bak på cykeln. Det blev dock vissa protester när hon blev trött och ville sova. Det är ju inte så skönt att sova sittandes i en cykelsadel med en stor hjälm på huvudet. Hon sov desto bättre när hon kom hem. Esther lyckades charma hela vinbaren på Claudy Bay, så de helt kom av sig i vinsmakningen. Det var verkligen en rolig situation - Esther skrattade och så gjorde alla andra också!

    SvaraRadera